2025 Hyundai Elantra N Wild Sport Sedan, youtube mp3 indir

İzlenme: 27.482

2025 Hyundai Elantra N - Vahşi Sport Sedan!

Aşağıdaki alternatiflere de göz atmak isteyebilirsiniz

Şarkı indir, bedava müzik indir, youtube dönüştürücü

Teşekkürler: Braman Hyundai Miami
  / bramanhyundaimiami_  
https://www.bramanmiamihyundai.com/
Konum: https://maps.app.goo.gl/ii5PAQxJVnay7...

2025 Hyundai Elantra N
35.100$'dan başlayan fiyatlarla

Üstün yönleri: Güçlü güç ve hızlı hızlanma, heyecan veren viraj alma yetenekleri, sırıtmaya neden olan egzoz notası.
Eksik yönleri: Kabinde çok fazla sert plastik var, dış tasarım kutuplaştırıcı olabilir, adaptif hız sabitleyici sunulmuyor.
Karar: Elantra N, Hyundai'nin ciddi performans ve kişiliğe sahip eğlenceli bir yanı olduğunu kanıtlıyor.

Genel Bakış

Hyundai Elantra, güçlü değer önerisi, geniş iç mekanı ve estetik zevklerinize bağlı olarak benzersiz stiliyle genellikle sıkıcı kompakt sedan sınıfından sıyrılıyor. Bu özellikler tek başına onu geniş bir alıcı kitlesi için çekici hale getirmeye yeter, ancak bunu okuyorsanız, büyük ihtimalle daha fazlasını arıyorsunuzdur: performans. Neyse ki, Elantra N (temel standart Elantra'nın en sportif versiyonu olan destekleyici Elantra N Line ile karıştırılmamalıdır) tam da bunu sunar, 286 beygir gücüne kadar, spor ayarlı süspansiyon ve standart altı ileri manuel şanzıman (otomatik şanzıman da mevcuttur). Kozmetik olarak, Elantra N siyah ızgara, alt tampon, difüzör ve arka kanatla standart Elantra'dan ayrılır. Sınıftaki sürücülerin daha çok tercih ettiği seçeneklerden biri olsa da, tek alternatif değildir. Turboşarjlı Mazda 3, Honda Civic Si ve VW Jetta GLI da dikkate değerdir ve daha cömert bütçeler için Civic Type R ve Toyota GR Corolla bazılarını ateşli hatchback sınıfına çekebilir.

2025'te Neler Yeni?

Geçtiğimiz yıl bir dizi yükseltme ve değişikliğin ardından Elantra N, 2025 için değişmeden geri dönüyor.

Fiyatlandırma ve Hangisini Satın Almalısınız
2025 Hyundai Elantra N'nin fiyatı 35.100 dolardan başlıyor ve donanıma ve seçeneklere bağlı olarak 36.600 dolara kadar çıkıyor.
Elantra N Manuel: 35.100 dolar
Elantra N Otomatik: 36.600 dolar

N, hem tavır hem de donanım açısından tam donanımlı olarak geliyor. Standart Elantra'lardan performans yükseltmeleri arasında bir dizi teknoloji ve güvenlik özelliği bulunuyor ve alıcılara aralarından seçim yapabilecekleri bir avuç boya seçeneği ve manuel veya otomatik şanzıman seçeneği bırakıyor. Biz olsak, vitesi seçerdik.

Motor, Şanzıman ve Performans
Hyundai Elantra N, 2022'de emekliye ayrılan Veloster N hatchback'ten turboşarjlı 2.0 litrelik dört silindirli motorunu devralıyor. Bu motor Veloster N'de 275 beygir gücü üretiyor, ancak şirketin N Grin Shift adını verdiği bir aşırı güçlendirme özelliği sayesinde Elantra N 286 beygir gücüne sahip. Bu, Elantra N'ye benzer fiyatlı Jetta GLI'ye göre büyük bir güç avantajı sağlıyor. Sekiz ileri otomatik şanzıman mevcut, ancak altı ileri manuel şanzımanın standart olduğunu bildirmekten mutluluk duyuyoruz. Elantra N keskin gaz tepkisi, keskin yol tutuşu ve gür bir egzoz notası sunuyor. Ayrıca Elantra N'nin daha uzun dingil mesafesinin ona Veloster N'den daha uyumlu bir sürüş sağladığını, ancak yine de bir spor sedanda aradığımız sağlamlığı sağladığını gördük. Aslında, onunla ne kadar çok zaman geçirirsek, Elantra N baharatlı spor kompakt segmentinde en iyi oyuncu olarak konumunu o kadar çok doğruluyor.
Devamını Okuyun https://www.caranddriver.com/hyundai/... 📌 Instagram ❤   / medcars.tv   📌 Tiktok ▶   / cartvpress