2024 Volkswagen Passat High End Comfort And First Class Quality, youtube mp3 indir

İzlenme: 196.937

2024 Volkswagen Passat - Üst Düzey Konfor ve Birinci Sınıf Kalite!

Aşağıdaki alternatiflere de göz atmak isteyebilirsiniz

Şarkı indir, bedava müzik indir, youtube dönüştürücü

Teşekkürler: Volkswagen Tamaş
http://tamas.com.tr/
  / vwtamas  

Yeni Volkswagen Passat incelemesi

2024 Passat şimdiye kadarki en iyisi gibi görünüyor - ancak onu yalnızca bir station wagon olarak alabilirsiniz

Volkswagen Passat'ın station wagon versiyonu 50. yaş gününü yeni kutladı ve bu vesileyle Passat serisinde mevcut olan tek gövde şekli haline geldi.

Doğru okudunuz - en son Passat yalnızca station wagon olarak mevcut. Volkswagen, bir sedan yönetici otomobili arıyorsanız tamamen elektrikli VW ID 7'yi dikkate alacağınızı umuyor.

Adındaki "Station" kaldırılmış olsa da Passat, alan ve pratiklik sunmaya devam ediyor ve bu da onu aile alıcıları için çekici bir seçenek haline getiriyor. Eskisinden daha büyük ve yeni Skoda Superb Station wagon ile aynı süspansiyonu, motorları ve şanzımanları paylaşıyor.

VW ve Skoda elbette geniş aile taşıyıcıları sunan tek otomobil üreticileri değil, bu nedenle potansiyel alıcılar BMW 3 Serisi Touring ve Citroën C5 X'i de düşünebilir. Biraz daha büyük bir bütçeleri varsa, BMW 5 Serisi Touring ve Mercedes E-Class Estate de yarışta.

Bu yüzden, yeni VW Passat'ın en iyi station vagonlar arasında nasıl yer aldığını öğrenmek için okumaya devam edin...

Performans ve sürüş
Sürüşü nasıl ve ne kadar sessiz

Yeni VW Passat başlangıçta 1,5 litrelik hafif hibrit benzinli bir motorla sunulacak. 148 bg güç üretiyor ve 0-62 mil hıza 9,2 saniyede ulaşarak günlük sürüş için yeterli güce sahip.

Dizel güç sunulmayacak, ancak iki eHybrid plug-in hibrit (PHEV) 2024 yazında geliyor. 1,5 litrelik benzinli motoru bir elektrik motoru ve 19,7 kWh'lik bir bataryayla birleştiriyor ve 201 bg ve 268 bg versiyonlarında alınabiliyor.

268 bg'lik eHybrid'in üretime yakın bir örneğini denediğimizde, yalnızca elektrik gücüyle trafiğe yetişti ve benzinli motor yalnızca basıldığında devreye girdi.

PHEV'lerin resmi olarak yalnızca elektrikle menzili 62 mil, ancak gerçek dünya sürüşünde 50 mil daha gerçekçi. Bu, BMW 330e Touring ve Citroën C5 X PHEV'in resmi menzillerinden daha iyi.

Her zamanki gibi, uzun mesafe konforu Passat'ın öncelik listesinde üst sıralarda yer alıyor. Test arabalarımıza DCC Pro adaptif süspansiyon takıldı (yaklaşık 1000 £ ekstra maliyeti var) ve cilalı bir sürüş sağladı.

DCC Pro'nun Individual sürüş modu en sert ve en yumuşak arasında 15 artış sunuyor. Ayrıca, biraz yumuşaklığı daha sıkı gövde kontrolüyle değiştiren önceden ayarlanmış bir Comfort modu ve gövde kontrolüne öncelik veren bir Sport modu da var. Sport modunda, gövde eğimi azaltılıyor ve direksiyon virajlarda daha fazla güven için ağırlık kazanıyor.

Passat'ın yol tutuşu C5 X'ten çok daha dengeli ancak 3 Serisi Touring'in yapabileceği gibi virajlı bir yolda yüzünüze asla geniş bir gülümseme yerleştirmiyor.
Daha Fazlasını Oku https://www.whatcar.com/volkswagen/pa...

📌 Instagram ▶   / medcars.tv  
📌 Tiktok ▶   / cartvpress