2024 Toyota Highlander Family Focused Suv, youtube mp3 indir

İzlenme: 168.984

2024 Toyota Highlander - Aile Odaklı SUV!

Aşağıdaki alternatiflere de göz atmak isteyebilirsiniz

Şarkı indir, bedava müzik indir, youtube dönüştürücü

Teşekkürler: CRYSTAL CAR
  / crystalcar_ru  
https://crystalcar.me/lexus/
https://t.me/autoclub_77
https://auto.ru/profile/68119541/
   / @crystalcar_ru  
+7 (495) 212-16-85

2024 Toyota Highlander
40.720$'dan başlayan fiyatlarla

Artılar: Bol standart güvenlik teknolojisi, yakıt tasarruflu turbo dörtlü, belirgin dış görüşe sahip sessiz kabin.
Eksiler: Genel stil ve buna uygun kullanım, dar üçüncü sıra, son sıradan sonra kargo alanında darlık.
Karar: Sekiz kişilik yer ve birçok standart özellik ile 2024 Highlander temel özellikleri sunuyor ancak bunun dışında yüksek performans gösteren üç sıralı aile SUV'leriyle dolu devasa bir sınıfta ortalama ve anonim hissettiriyor.

Genel Bakış

Geçmiş Toyota Highlander'lar, mümkün olan en geniş alıcı kitlesini kapsayabilmek için çok sayıda döşeme, standart ve hibrit güç aktarma organları ve önden veya dört tekerlekten çekişli varyantlar sunarak orta boy SUV segmentine av tüfeği yaklaşımını benimsedi. Highlander, daha fazla üçüncü sıra ve kargo alanı sunan daha büyük 2024 Grand Highlander'ın gelişiyle 2024 için biraz rahatladı. Bu, Highlander'ı temel orta boy misyonuna odaklanmakta özgür bırakıyor; bu da kalabalık serisinden temel L döşemesini çıkarmakla başlıyor ve hayal kırıklığına uğratmak istemem ama 2024 için değişikliklerin kapsamı bu kadar. Aile odaklı bir SUV'den beklendiği gibi yumuşak bir sürüş ve kabul edilebilir yol tutuş özellikleri sunmaya devam ediyor; vahşi bir yanı varsa, bunu hiç deneyimlemedik. İç mekan güzel bir şekilde donatılmış ve yine her şeyden önce kullanışlı, mantıklı faydalı özellikleri tercih ediyor. Bilgi-eğlence sezgiseldir, bir dizi sürücü yardım özelliği standarttır ve turbolu dört silindirli ve hibrit güç aktarma organları (ayrı olarak incelenmiştir) makul yakıt ekonomisi sağlar. Limited ve Platinum modelleri, şık deri döşeme, birinci sınıf JBL stereo sistemi ve ek teknoloji özellikleriyle Lexus'un iyi bir izlenimini veriyor. Yine de Highlander her şeyden önce orta yol duyarlılığına öncelik veriyor. Mazda CX-90 çok daha stilize bir iç mekan ve daha iyi sürüş dinamikleri sunarken, Kia Telluride ve Hyundai Palisade daha fazla lüks ve üçüncü sıra alanı sunuyor. Highlander, tamamen yetenekli olsa da, karşılaştırıldığında daha az ilgi çekici bir alternatif.

2024'te Neler Yeni?

2024'teki güncellemeler asgari düzeyde. Temel L donanımı durduruldu, ancak XLE, XSE, Limited ve Platinum donanımlarında artık standart eller serbest elektrikli bagaj kapağı var. Toyota, 2023 model yılı için V-6'yı yeni bir turbolu dört silindirli motorla değiştirdi.

Fiyatlandırma ve Hangisini Satın Almalısınız

2024 Toyota Highlander'ın fiyatı 40.720 dolardan başlıyor ve donanıma ve seçeneklere bağlı olarak 51.175 dolara kadar çıkıyor.
LE: 40.720 dolar
LE Nightshade: 43.115 dolar
XLE: 43.870 dolar
XSE: 45.465 dolar
XLE Nightshade: 46.265 dolar
Limited: 47.975 dolar
Platinum: 51.175 dolar
Daha Fazlasını Oku https://www.caranddriver.com/toyota/h...

📌 Instagram ▶   / medcars.tv  
📌 Tiktok ▶   / cartvpress