2024 Mini Cooper Countryman Small Marvelous Crossover Suv, youtube mp3 indir

İzlenme: 50.293

2024 MINI Cooper Countryman - Küçük Harika Crossover SUV!

Aşağıdaki alternatiflere de göz atmak isteyebilirsiniz

Şarkı indir, bedava müzik indir, youtube dönüştürücü

Teşekkürler: Öztorun Oto Kocaeli | Sakarya
  / oztorunoto  
http://www.oztorun.com/

2024 Mini Countryman incelemesi

Mini Countryman artık ilk kez elektrikli bir güç aktarma organıyla sunuluyor. SE ALL4 versiyonunda tam bir uyuyan.

Artıları
Gösterişli iç mekan teknolojisi
iX1'den daha uygun fiyatlı
Bol güç

Eksileri
Gecikmeli bilgi-eğlence
Bazı ucuz iç mekan plastikleri
Ağır hissettirebilir

Mini'nin en büyük aracı yeniden büyüdü ve artık tamamen elektrikli formda mevcut.

Yeni nesil 2024 Mini Countryman merakla bekleniyor ve şirket için deri ürünleri ve krom kaplamaları tamamen ortadan kaldıran yeni bir tasarım dili getiriyor.

Önceki nesil modele kıyasla, Mini Countryman artık 13 cm daha uzun ve 6 cm daha yüksek. Bunun daha fazla "yolcu konforu ve çok yönlülüğü" sağladığı iddia ediliyor.

Ayrıca şirketin yeni Android tabanlı Mini İşletim Sistemi 9'u çalıştıran 9,4 inçlik dairesel OLED dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi de var. Bu sistem, 'Deneyim' modları, sesli asistan ve kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto gibi özellikler sunuyor.

Portekiz'deki uluslararası medya lansmanının bir parçası olarak, yerel olarak yıl ortasında piyasaya sürülmesi beklenen amiral gemisi tamamen elektrikli Mini Countryman SE All4'ü kısaca deneme fırsatımız oldu.

Mini Countryman ne kadar?

Çok sayıda Countryman çeşidi mevcut. Burada test edilen amiral gemisi, tamamen elektrikli 2024 Mini Countryman SE All4, Favori donanım seviyesinde.

2024 Mini Countryman fiyatlandırması:

Mini Countryman C

Core: 49.990 $
Classic: 52.990 $
Favoured: 55.990 $

Mini Countryman S All4

Classic: 58.990 $
Favoured: 61.990 $
JCW Sport: 63.990 $

Mini Countryman E

Core: 64.990 $
Classic: 67.990 $
Favoured: 70.990 $

Mini Countryman JCW ALL4

Core: 67.990 $
Classic: 70.990 $
Favoured: 73.990 $

Mini Countryman SE ALL4

Classic: 72.990 $
Favoured: 75.990 $
JCW Sport: 77.990 $

Fiyatlara yol masrafları dahil değildir

Mini Countryman şu anda nasıl? İçerisi?

Yeni Mini Countryman SE'ye doğru yürürken belirgin bir varlık hissi var. Crossover oldukça büyük görünüyor, ancak şaşırtıcı bir şekilde hala bir Mini gibi görünüyor.

Farlar ve stop lambaları için üç farklı dış aydınlatma imzası arasından seçim yapabilirsiniz. Bunlar Classic, Favoured ve John Cooper Works'tür (JCW).

Yapılandırılabilir dış aydınlatma imzaları harika çünkü aracınızı isteğinize göre özelleştirmenize olanak tanıyor, ancak nihayetinde bir süre sonra yenilik değerini kaybetmeye başlıyor.

Kısmen aranan daha yüksek sürüş yüksekliği sayesinde, yeni Countryman'a binmek ve inmek gerçekten kolay. Yukarı veya aşağı atlamanız gerekmiyor, bunun yerine kalçalarınız için kolay olan yanlara doğru dönüyorsunuz.

İçeri girdiğinizde, sıcak kahverengi renkte tamamlanmış, güzel görünümlü bir dizi suni deri koltukla karşılaşıyorsunuz. Havalandırma için kullanışlı olan bir dizi delikli bölüme sahipler, ancak koltukların aslında bir soğutma işlevi yok. Devamını Oku https://www.carexpert.com.au/car-revi... 📌 Instagram ▶   / medcars.tv   📌 Tiktok ▶   / cartvpress