2024 Lexus Lx600 F Sport Extra Large Ultra Luxury Suv, youtube mp3 indir

İzlenme: 1.010

2024 Lexus LX 600 - Ekstra Büyük Ultra Lüks SUV

Aşağıdaki alternatiflere de göz atmak isteyebilirsiniz

Şarkı indir, bedava müzik indir, youtube dönüştürücü

Teşekkürler: Silent Auto
https://silent-auto.ru/
  / silentauto_moscow  
   / @silent-auto  

2024 Lexus LX
93.915$'dan başlayan fiyatlarla

Artıları: Güçlü ve cilalı güç aktarma organları, rahat, lüks kabin, gerçek arazi yeteneği.
Eksileri: Vasat üçüncü sıra alanı, bazı üst düzey özelliklerden yoksun, üçüncü sıranın arkasında cimri bagaj alanı.
Karar: Bir Lexus SUV'nin olabileceği kadar büyük ve gösterişli, ancak çoğu rakip daha da ileri gidiyor.

Genel Bakış

Uzun zamandır ikonik Toyota Land Cruiser arazi SUV'sinin daha lüks bir versiyonu olarak bilinen Lexus LX'in artık Toyota mağazasında yakın bir akrabası yok. Bunun nedeni, yepyeni 2024 Land Cruiser'ın artık neredeyse ikiz olmaktan ziyade kardeşlerin daha küçüğü olmasıdır. Öte yandan LX değişmeden kalmış ve kanıtlanmış arazi dayanıklılığına sahip tam boy lüks bir SUV olmaya devam ediyor. 10 vitesli otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekişle çalışan pürüzsüz ve güçlü 409 beygir gücünde çift turbolu V-6 ile çalışıyor. Cadillac Escalade ve Lincoln Navigator gibi rakipler daha gösterişliyken, resmi olarak bilindiği gibi LX600 daha yumuşak bir lüks hissi sunuyor. LX600 hem uzun ömürlü olması hem de bulvarda olduğu kadar patikada da evinde gibi hisseden lüks bir SUV olmasıyla tanınıyor. Ancak esnek bir sürüş sunup yolcularını rahat koltuklarda şımartırken, benzer şekilde pahalı rakiplerinin bazı abartılarından yoksun.

2024'te Neler Yeni?

LX, 2022 için tamamen yeniden tasarlandı ve o zamandan beri çok az değişti. 2024 model yılı yalnızca bir güncelleme görüyor: Ultra Lüks versiyonunun arka koltuk eğlence sistemi artık kablosuz Bluetooth kulaklıklarla birlikte geliyor.

Fiyatlandırma ve Hangisini Satın Almalısınız
2024 Lexus LX'in fiyatı 93.915 dolardan başlıyor ve donanıma ve seçeneklere bağlı olarak 134.490 dolara kadar çıkıyor.
LX600: 93.915 dolar
LX600 Premium: 101.865 dolar
LX600 F Sport: 108.125 dolar
LX600 Luxury: 109.865 dolar
LX600 Ultra Luxury: 134.490 dolar

Luxury donanımının burada en iyi değeri temsil ettiğini düşünüyoruz (altı haneli SUV'lerden bahsediyorsanız değer göreceli bir terimdir) çünkü yarı anilin deri döşeme, Mark Levinson stereo sistemi ve diğer özelliklerin yanı sıra yakışıklı 22 inç jantlar gibi hoş özellikler ekliyor. Refleksif olarak serinin en üstüne yönelen alıcılar, Ultra Lüks donanımın kabini sadece dört koltukla sınırladığını bilmelidir.

Motor, Şanzıman ve Performans
LX600, 409 beygir gücü ve 479 pound-feet tork üreten çift turbolu 3,4 litrelik V-6 motorla çalıştırılıyor. 10 ileri otomatik şanzıman ve dört tekerlekten çekiş standart olarak sunuluyor. Lexus'un hibrit güç aktarma organlarına olan düşkünlüğü göz önüne alındığında, sonunda LX'in kaputunun altında 2022 Tundra pikapta kullanılan V-6 hibritine benzer bir gaz-elektrik düzeni görmek bizi şaşırtmaz, ancak şirket şimdiye kadar bunu sunmak için hiçbir adım atmadı. Yolda, çift turbolu V-6, lüks bir araçta beklenen bol miktarda güç ve rafine bir görünüm sağlıyor. Testlerimizde, LX600 6,1 saniyede 60 mil hıza ulaştı ve bu çoğu sürücü için fazlasıyla yeterli olacaktır. Dört tekerlekten çekiş sistemi, işler zorlaştığında düşük bir menzile sahip olsa da, sabit basamaklar ciddi arazi senaryolarında savunmasız olacaktır. Çoğu LX600 modeli, rahat süspansiyon bu uzun yelkenlinin virajlarda yana yatması anlamına gelse de, uyumlu bir sürüş sunar. F Sport modelinin daha sert süspansiyonu, bu devrilme eğilimini bir nebze olsun bastırır ancak daha fazla sürüş sertliğiyle sonuçlanır.

İç Mekan, Konfor ve Kargo

İç mekanda, LX, rahat bir kokpit ortamı yaratan ön koltuklar arasındaki geniş bir orta konsolla başlayarak lüksü yansıtır. Kapitone deri döşeme, deri kaplı gösterge paneli, ahşap kaplama ve füme krom vurgular, LX'in kabinine lüks bir ambiyans kazandırır. Ön koltuklar, diğer lüks SUV'lerin çoğundakilerin aksine, size masaj yapamasalar da konfor açısından en yüksek notları alırlar. Giriş seviyesi Standart donanım, iki sıra koltukta beş kişiye yer sağlar; ana akım Premium, Lüks ve F Sport donanımları, yolcu kapasitesini yediye çıkaran üçüncü bir sıra ile gelir. En üst düzey Ultra Lüks model, üçüncü sırayı ortadan kaldıran ve ikinci sıradaki çift yatırılabilir kaptan koltuğunun orta konsolla bölündüğü, ayrıca arka koltuk eğlence ekranları ve kablosuz akıllı telefon şarj etme özelliği bulunan dört koltuklu bir düzene sahip şoförlü set için daha uygundur.
Daha Fazlasını Oku https://www.caranddriver.com/lexus/lx

📌 Instagram ▶   / cartvpress  
📌 Facebook ▶   / cartvpress