2023 Ford F 150 Raptor Black İnterior And Exterior Details Wild Truck, youtube mp3 indir

İzlenme: 5.764

2023 Ford F-150 Raptor Black - İç ve Dış Detaylar (Vahşi Kamyon)

Aşağıdaki alternatiflere de göz atmak isteyebilirsiniz

Şarkı indir, bedava müzik indir, youtube dönüştürücü

Teşekkürler: Global Motorsports
Web sitesi: https://www.globalmotorsportsinc.com/
  / globalmotorsportsnashville  

2023 Ford F-150 Raptor
78.385 dolardan başlayan fiyatlarla

Yüksek Gnarly performansı, rakipsiz arazi kabiliyeti, neden her kamyonet bu kadar sorunsuz sürüş olamıyor?
Alçak Berbat V-6 egzoz notu, pahalı benzin faturası, bir kamyonun ne kadar büyük olabileceğinin bir sınırı vardır ve bu kadar.
Karar F-150 Raptor ciddi anlamda yoğun bir kamyondur, ancak normal büyüklükteki park yerlerine sığmasını beklemediğiniz sürece günlük kullanıma şaşırtıcı bir şekilde uygundur.

genel bakış

Ford F-150 Raptor, asfalt bir dünyada yaşayan SCORE off-road ödüllü bir kamyondur. Ekstra geniş çamurluklar, uzun seyahat süspansiyonu, büyük lastikler ve Baja-döven bir yarış kamyonunun yüksek performanslı tavrını giyiyor. Çoğu Raptor, 10 vitesli otomatik şanzımana cıvatalanmış çift turbo 450 beygirlik V-6 ile çalışır ve 2023'te de öyle kalacaktır. Ancak, 700 beygirlik bir sürüm kullanan 2023 için daha da vahşi, daha güçlü bir Raptor R geliyor Mustang Shelby GT500'ün süper şarjlı 5.2 litrelik V-8 versiyonu, sonunda 702 beygirlik Ram TRX'e burnunu sokmak için korkutucu bir şey verecek. R, 37 inç BFGoodrich K02 lastiklerle standart olarak gelirken, çift turbo V-6 modelleri için standart kauçuk 35 inçtir, ancak 37'ler isteğe bağlıdır. Raptor'un büyüklüğüne rağmen, tam boyutlu bir kamyonette yaşadığımız en yumuşak sürüşlerden birine sahip. Yüksek hızlı arazi sürüşlerinin tümseklerini, eğimlerini ve sıçramalarını emmek için özel olarak tasarlanmış bu uzun yol süspansiyonu, olağanüstü yumuşaktır ve günlük çukurları ve pürüzlü kaldırımları affeder. Kayalar ve kum tepeleri bir yana, bu XXL F-150 boyutunda dar bir yola veya bir park yerine sığdırmak Raptor'un en büyük engeli olabilir.

2023 için Yeni Ne Var?
Ford, 2023 için mega beygir gücü F-150 Raptor R'yi ekliyor. Raptor R, Mustang GT500'den 700 beygirlik süper şarjlı 5.2 litrelik V-8 Predator motorunu kullanıyor. Altında, 4:10:1 oranına sahip elektronik olarak kontrol edilen bir kilitleme arka diferansiyeline sahip 9.75 inçlik bir arka aks standart olarak gelecek. 37 inçlik lastikler standart donanım iken, Ford ayrıca R'ye daha sert ön yaylar ve ekstra ağırlığın üstesinden gelmek için özel olarak ayarlanmış amortisörler veriyor. Raptor R'ler, kabin boyunca karbon fiber vurgular ve Recaro ön koltuklarla birlikte siyah deri ve mikro süet ile karıştırılmış bir döşeme ile standart olarak gelir.
Fiyatlandırma ve Hangisini Satın Almalısınız
F-150 Raptor: 78.385 dolar
F-150 Raptor R: 109.145 $

F-150 Raptor, yalnızca SuperCrew adı verilen mürettebat kabini gövde stiliyle sunulur. Çeşitli bireysel seçenekler ve paketler olsa da, birkaç başka paketten oluşan ve 4.10 ön aks oranı, 18 hoparlörlü B&O ses sistemi, iç mekan gibi özellikleri içeren kapsamlı 801A High paketini öneriyoruz. çalışma yüzeyi, ısıtmalı direksiyon simidi, yüksek teknolojili römork asistanları, yükseltilmiş farlar, kablosuz şarj ve daha fazlası. Önereceğimiz diğer tek seçenek, en önemlisi 2 kW ProPower yerleşik jeneratör içeren Power Tech paketidir.

Motor, Şanzıman ve Performans
F-150 Raptor'un artık belirgin bir ısı emiciye sahip yeni kaputunun altında, Ford'un 450 beygirlik çift turbo 3.5 litrelik EcoBoost V-6'nın tanıdık yüksek çıkışlı versiyonu bulunuyor. Kamyonun V-6 müziğini iyileştirdiği bildirilen yeni 3.0 inç egzoz sistemi ile nefes alıyor. Motor hala standart bir dört tekerlekten çekiş sistemi aracılığıyla dört tekerleği besleyen kürek kaydırmalı 10 vitesli otomatik şanzımanla eşleşiyor. Bu senin için yeterli değilse, bekle. Raptor R, daha da büyük bir yırtıcıdır. Shelby GT500'den süper şarjlı 5.2 litrelik V-8'in 700 beygirlik bir versiyonunu kullanıyor, ancak 640 pound-feet tork ile. Her Raptor, daha büyük dahili baypas amortisörleri ve beş bağlantılı arka helezon yay kurulumunu içeren sofistike bir süspansiyona biner. Test ettiğimiz versiyon, en zorlu arazilerde bile kamyonun inanılmaz çekiş ve sürüş kalitesini sergiledi. Diğer şasi geliştirmeleri, bir dizi 17 inç jant ve standart bir 35 inç lastik seti ile birlikte Raptor, daha iyi yaklaşma, ayrılma ve kırılma açıları için bir dizi 37 inç BFGoodrich arazi lastiği seti ile de mevcuttur. 12,0 inçten 13,1 inç'e yükselen yerden yükseklik. Raptor R, standart olarak 37 inç BFGoodrich All-Terrain T/A K02 lastikleriyle birlikte gelir.
Devamını Oku https://www.caranddriver.com/ford/f-1...


📌 Instagram ▶   / medcars.tv  
📌 Tiktok ▶   / cartvpress