Efsane Mi Kestane Mi Yeni Samsung Galaxy S10 Ve S10 Detayli Incelemesi Bu Paraya Alinir Mi, youtube mp3 indir

İzlenme: 1.070.054
Süre: 09:48

Efsane mi Kestane mi: Yeni Samsung Galaxy S10+ ve S10 Detaylı İncelemesi (Bu Paraya Alınır mı?)

Şarkı indir, bedava müzik indir, youtube dönüştürücü

Efsane mi Kestane mi: Yeni Samsung Galaxy S10+ ve S10 İncelemesi (Bu Paraya Alınır mı?)

Merhaba sevgili Webtekno takipçileri! Bu videomuzda sizlerle birlikte henüz çiçeği burnunda telefonlar Galaxy S10 ve S10+’a birlikte bakacağız.

Bu arada tabiki de sağlamlık testi yapacağız. Ne yapalım fikirlerinizi bekliyoruz…

Şimdi arkadaşlar öncelikle telefonlarımıza bi kabaca bakalım. Mesela ikisinin arasında temel olarak fark var? Tabi video içerisinde teknik özellikler kısmında da bu detaylara daha fazla değineceğiz.

Şimdi artık kameralarımızla başlayabiliriz. İlk olarak gelin S10+’a bakalım. Arka kısmında diğer modellerden farklı olarak bu sefer 3 kamera bizi karşılıyor. Bunlar: 12MP f1.5 dive f2.4 değiken diyafram değerinde ve geniş açılı, 12MP f2.4 değerinde telefoto ve 16MP f2.2 değerinde ulta geniş açılı kameralar. Kameralar içinden değişken diyafram değerine sahip olan 12MP’lik kamera Samsung’un iddiasına göre gece çekimlerinde daha başarılı sonuçlar almanızı sağlayabilecek.

Özçekim kameralarına baktığımız zaman da 2 adet kamera görüyoruz. Bunlar 10MP f1.9 geniş açı ve 8MP f2.2 değerinde derinlik sensörünü barındıran kameralar. Bu arada dual pixel özelliğiyle de özçekimlerde ışığın daha iyi dağılımı sağlanabiliyor. Arka kameralar genel anlamda gün ışığında başarılı işler çıkarabiliyor. Özellikle bu derinlik sensörü yani arka planı bulanıklaştırma olayında ciddi düzeltmeler gelmiş. Tabi düşük ışığa geldiğimizde işler biraz değişiyor ve fotoğraflarda bozulmalar ortaya çıkıyor. Bir de canlı odak ile çekilen fotoğraflarda arka planda yapabileceğiniz farklı özellikler bulunuyor. Bunlar aslında filtre gibi ama tam da değil gibi. Bu özellikler ‘bulanıklaştırma, çevirme, yakınlaştırma ve renkli nokta olmak üzere 4 adet. Bir cihazda fotoğraf çekimi sırasında ayarlayabileceğiniz 2X optik zoom bulunuyor.

Arka kamerada siz fotoğrafı çekerken açık kapatabileceğiniz ve size en iyi fotoğrafınızı çekmenizde yardımcı olacak görsel zeka opsiyonu bulunuyor.

Video tarafında ise arka kamerada 4K videoları 60 karede, 1080p videoları 120P’de, 720P videları da 960PS değerlerine kadar kaydedebiliyorsunuz. Ön kamerada ise yine 4k ve 1080P videoları 30FPS’de çekebiliyorsunuz. Her iki bölümde de OIS yani görüntü sabitleme özelliği duruyor ve oldukça tatmin edici.

S10’un video performansına da bakacak olursak arkadaki kameralarla 4k videoları 60FPS’de, 1080p videoları 240 kare, ağır çekimde ise 720P’de 960 kare çekebiliyorsunuz. Öndeki kamera ise yine 4k ve 1080p videoları 30fps’te çekebiliyorsunuz.

Evet, geldik tasarımlara…

S10+ ve S10’da da en ciddi değişim arkadaki 3’er kamera arkadaşlar. S10’da toplamda 4 adet kamera bulunurken S10+’da bu sayı 5’e çıkıyor. Her iki modelde de 3 kameranın yanında bir adet flash bulunuyor. Sağ taraflarda açma kapama tuşları, solda ise ses kısıp açma ve ülkemizde affedersiniz hiçbir işe yaramayan bixby tuşu var. Ön kısımlara geldiğimizde ekrana gömülü bir şekilde duran kameraları görüyoruz. S10+’da iki tane S10’da bir tane. Her iki cihazda da yüz tanıma ve parmak izi okuyucu mevcut. Parmak izi artık beklentilerde de olduğu gibi ekrana gömülü bir şekilde geliyor ve Samsung’un tarifiyle ultrasonik. Belki de bu yüzden parmak izini tanıtırken biraz zorlandık normalde süren işlemlerden bir tık daha uzun sürdü fakat yönlendirmeler yeterli derecede yardımcı oluyor.

Bu arada S10+’ın 8GB 512GB’lık modelinde seramik alternatifinizde var. Çözünürlükler ise S10+’da ve S10’da aynı 1440X3040. Bu arada telefonun altında da hoparlör, USB C girişi ve 3.5mm jak girişi bulunuyor. Zaten kutu içeriğinden de AKG’ler geliyor. Ha müzik dinlemek için mükemmel değil ama şekli var. Üst kısmında ise SD kart girişleri mevcut.

Şimdi arkadaşlar artık teknik özelliklere geçebiliriz. Şu telefonlarla bi 10’ar dakika PUBG oynayalım ve ne kadar pil gidecek ne kadar ısınacak ona bakalım. O ara ben size pilden ve diğer teknik özelliklerden bahsedeyim.

İşlemciler ise her ikisinde de Exynos 9820 ülkemizdeki modeller için. Grafik işleme birimleri ise Mali G76 MP12 bulunuyor. Amerika bölgesinde ise Adreno 649 işlemci de ise Snapdragon 855 kullanılıyor fakat bu cihazlar bizim bölgemize gelmiyor. İşletim sistemleri Android 9 arayüz olarak ONE UI kullanılıyor. Her iki cihazda da IP68 yani suya ve toza karşı dayanıklılık bulunuyor.

Artık yavaş yavaş videomuzun sonuna gelebiliriz arkadaşlar. En derli toplu anlamda Türkiye fiyatı S10+ için 7500 TL S10 için de 6500TL baremlerinde gezinen bu cihazlar bu sefer olmuş diyebiliriz. Eğer iOS özel bir tercihiniz değilse bizce kamera ve performans açısından gayet tercih edilebilir cihazlar olmuş. Bu arada fiyatlar görece uygun. Bunun da nedeni kuşkusuz Xiaomi ve Huawei’nin sağdan soldan salvolarla akıllı telefon piyasasına girmesi denilebilir.

Kanalımıza abone olmayı unutmayın ► http://goo.gl/y4AjCY

Hepsi ve daha fazlası için : http://www.webtekno.com/